Sitges 2017: Cobertura a Atmósfera Cero podcast

Tornem un any més, en el nostre format mare que és el podcast, per oferir-vos la nostra cobertura del que han estat les nostres experiències en  aquesta edició, la 50ena, del Festival de Sitges. Una edició molt especial, que no tindrà 2 si no 3 episodis dedicats, encara que el tercer encara no estem en disposició de poder-lo gravar. Però no us preucopeu que no us deixarem sense el resum i opinió de totes les pel·lícules que hem vist aquest any, que han sigut més que mai.

Així que aquí us deixo la descripció i el link als, de moment, dos episodios en que fem un repàs tant d’asumptes generals, com de el que ha suposat per nosaltres en particular.

ESPECIAL SITGES 2017 1ª Part
– Consideracions generals: valoració en números, organizació i novetats de Sitges 2017.

ATMÓSFERA CERO  87: Especial Festival de Sitges 2017. Part I

– Palmarès i crítica de pel.lícules vistes: ” Thelma “, ” The ritual “, ” Matar a Dios “ i ” The Battleship Island “

 

ESPECIAL SITGES 2017 2ª Part

ATMÓSFERA CERO 88: Especial Festival de Sitges 2017 II 

Crítica de les pel·lícules vistes fora del les comentades al palmarès: ” Salyut-7 “, ” Black Hollow Cage “, ” Science Fiction. Volume One: The Osiris Child “
” Brawl In Cell Block 99 “,  ” La Villana “, ” Brimstone “, ” Mayhem “, ” Bushwick “, ” Survival Family “, ” El Habitante “, ” Wind River “, ” Mom & Dad “, ” Marjorie Prime “, 
” A Gentle Creature “, ” The Farthest “, ” Animals “, ” A Silent Voice “, ” Boys in the Trees “

Quant a Esther Oliva

Barcelonina de cor, aficionada al cinema, la televisió, els llibres i les noves tecnologies. Co-directora del podcast Atmosfera Cero.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema, Festival de Cinema de Sitges, Opinió i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari