Sitges 2017: Cobertura a Atmósfera Cero ( i 2 )

Hem trigat una mica més del que ens esperavem però ja teniu aquí la tercera entrega dels nostres especials, que amb la Nuria Franco, la meva companya de podcast, hem gravat per Atmósfera Cero.

En aquesta tercera entrega, a més de parlar-vos de la resta de pel·lícules que ens havien quedat pendents ( I en son unes quantes ) també us fem un resum de les dues rodes de premsa que s’han fet fins ara explicant bastantes coses ja del que ens espera en l’edició 51 del festival, el Sitges 2018.

ESPECIAL SITGES 2017 3ª Part

  • Continuem amb el repàs de les pel·lícules vistes durant en el Festival, i en una segona part, us expliquem els detalls més importants del que s’ens ha explicat a les rodes de premsa de presentació de Sitges 2018.

ATMÓSFERA CERO  89: Especial Festival de Sitges 2017. Part III

Les pel·lícules comentades son: ” Stephanie “, ” Strangled “, ” Annabelle Creation “, ” Tiger Girl “, ” Fireworks “, ” Big Fish and Begonia “, ” La Forma del Agua “, ” Marrowbone “, ” La Piel Fria “, ” How to Talk to Girls at Parties “, ” What Happened to Monday “,  ” Errementari “, ” Sword Master “, ” The Lodgers “, ” Curvarure “, ” Happy Death Day ” i “Muse “

I, com a propina, us deixo amb el cartell dissenyat per l’edició 51, que té com a leit motiv 2.001: Una Odissea a l’ Espai.

Quant a Esther Oliva

Barcelonina de cor, aficionada al cinema, la televisió, els llibres i les noves tecnologies. Co-directora del podcast Atmosfera Cero.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema, Festival de Cinema de Sitges, Opinió i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari